Fra privat-personer


Også private mennesker har sendt roser til bogen …

Herunder anmeldelser og kommentarer fra personer, som spontant har haft lyst til at reagere og dele deres oplevelser med bogen.

Fra Bjarne W. Andresen, 6. april 2019

Jeg har slugt din bog! Flow – Følg glæden og energien slog benene væk under mig. Hvor har du et rigt liv, og hvor har du oplevet meget både i den ydre verden og i dit indre. Tak for at dele.

Du har så meget på hjerte, at det helt svømmer over. Det betyder også, at din bog når meget langt omkring. Den stritter i mange retninger, men det er retninger, som i høj grad spejler, hvad jeg selv har tumlet med de seneste 10-15 år.

Du har en helt anden tilgang til flow, end jeg har, og det er dejligt berigende at få dine synsvinkler med også. Min tilgang har været mere naturvidenskabelig samt knyttet til mindfulness, som den praktiseres i Vesten. Tusind, tusind tak for at dele dine tanker også der.

“Det er et paradoks, at behovet for ‘ren’ kærlighed først kan blive opfyldt, når vi som mennesker er parate til ‘bare’ at være dem, vi er – uden at stræbe efter kærligheden.” Hvor er det rigtigt (og vigtigt). Også betragtningerne om, hvornår “jeg” oplever kærligheden mest intens (side 79) er en øjenåbner.

Flow har mange rigtigt gode figurer. Det er dejligt, at du har fået dem med. Figur 5 side 76 om de filter, vi sætter op mellem afsender og modtager, vil jeg tage med mig og huske.

Dejligt med øvelser. Den med flowteorien på 7-28 dage er overskuelig, og jeg vil ved første lejlighed sætte mig ned og give mig en stund med dine spørgsmål om flow i mit arbejdsliv (side 227). Glæder mig til at opleve, hvad der åbner sig.